57 67 00 48 salg@kl-plast.dk

Firmaprofil

Jeg, Torben Lynggaard, står ved roret i den daglige drift. Jeg har været med i KL Plast siden opstarten, men de første mange år, som konsulent i produktionen samt indkøb af maskiner og opbygning af disse.

Min baggrund er maskin- og produktionsingeniør og har siden midt 70’erne været i stålkonstruktionsbranchen og fra 1981 haft egen maskinindustri med fremstillinger af maskiner til betonindustrien og stålkonstruktioner til mange formål. Virksomheden blev afviklet og i 2000 startede jeg et konsulentfirma, som tilbød ingeniørbistand til korte eller længerevarende projekter af forskellig art.

I 2007 købte jeg i partnerskab 50% og overtog ansvaret for produktion og indkøb af materialer til fremstilling. I 2011 overtog jeg hele virksomheden og siden da haft den daglige kundekontakt via telefon, mail og personligt fremmøde. Det var et stort brancheskifte, men med hjælp fra gode venner/samarbejdspartnere i virksomheden har jeg nu i dag et stort kendskab til mulighederne i plastbranchen og endnu flere gode samarbejdspartnere og medleverandører, som er med at til kunne skabe unikke løsninger til vore kunder, som bliver flere og flere.